Mini-Retreat Winter

Warm & Cosy

Update: omdat de winter-retreat al na een week was volgeboekt hebben we besloten om de retreat in de middag nog eens te geven.

Je kunt je daar nu voor aanmelden!

Op zaterdag 3 februari is de wintereditie van de serie mini-retreats die Margot Jager en ik 4x per jaar organiseren.

De winter is de donkerste periode van het jaar. Vooral in de maanden januari en februari, zo na de feestdagen, krijgen we het gevoel dat de winter lang duurt en wordt onze behoefte aan meer licht en groen steeds groter.

Hoewel de dagen alweer langer worden zijn deze maanden voor veel mensen pittig. Daarom organiseren we juist dan weer een fijne mini-retreat: een moment van en voor jezelf om de energie van de winter nog even te koesteren.

In de winter trekt de natuur zich terug om zich in rust klaar te maken voor vernieuwing. In deze periode is de vrouwelijke energie, de Yin energie op haar hoogst. Deze periode staat in het teken van rust, naar binnen keren en reflectie. Idealiter is onze agenda leger en is er tijd voor rust en bezinning. Helaas is dat voor veel mensen lastig omdat de dagelijkse beslommeringen van werk, gezin en sociale verplichtingen doorgaan als altijd.

Tijdens de mini-retreat creëren we een winters rustmoment voor en met jou en omarmen we de energie van de winter. We nodigen je uit om uit de drukte van alledag te stappen en ruimte te maken voor jou. We toveren de studio om tot een gezellige, warme, geborgen ruimte waar je helemaal tot rust kan komen.

We gaan bewegen op een zachte en liefdevolle manier, er is ruimte voor verbinding en bezinning, meditatie en ik neem je weer mee in de energie van Kundalini Reiki.

Gun jij jezelf deze ochtend helemaal voor jezelf meld je dan alvast aan want voor je het weet vult de agenda zich weer. Zie het als een afspraak met jezelf.

 

VOOR WIE?

Deze retreat is toegankelijk voor alle vrouwen. Al jij je ertoe aangetrokken voelt, luister dan naar dat gevoel: dit moment is voor jou bedoeld!

Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

DOOR WIE?

Margot Jager & Marieke Nanninga

WANNEER?

zaterdag 3 februari 9.30-12.30u en van 14.00-17.00u

WAAR?

Studio Rivierenhof, Rivierenhof 12, Groningen

BIJDRAGE

Bijdrage is 65 euro