Consult medicatie ontstoren

Je kunt bij mij terecht voor het ontstoren van je medicatie. Dit doe ik met behulp van de biotensor. De biotensor is een instrument om verstoringen in je energie te meten: het pikt verstoringen op vanuit je onderbewuste.

Medicatie ontstoren - Let op: alleen online of telefonisch

Medicatie kan bijwerkingen geven. Dit komt doorgaans door de hulpstoffen die aan medicatie zijn toegevoegd om het houdbaar te houden. Deze hulpstoffen die je lichaam soms niet heeft kunnen verwerken geven blokkades in je lichaam en kunnen fysieke, mentale, emotionele klachten geven of tot gedragsproblemen leiden. Denk hierbij ook aan vagere klachten zoals een gevoel van onrust, vermoeidheid of een verminderde werking van het afweersysteem waardoor je vaak verkouden bent.  

Vooraf aan het consult lever je een lijst aan van alle medicatie die je in je leven hebt gebruikt, voor zover je dit nog terug kunt halen. Hierin nemen we ook de vaccinaties mee. Deze lijst gaan we ontstoren zodat je lijf alles wat het daar nog van bij zich draagt kan afvoeren. Het ontstoren maakt de medicatie niet onwerkzaam, maar haalt de bijwerkingen weg. 

Wat merk je hiervan? Het effect kan heel subtiel zijn of heel duidelijk aanwezig: na een aantal dagen waarin je de afvalstoffen afvoert (VEEL water drinken) kan je je lichter gaan voelen, fijner, of je slaapt bijvoorbeeld beter of voelt je minder moe en helderder. Het effect verschilt per persoon.

Deze sessie doe ik doorgaans op afstand, we zien elkaar online via Zoom of spreken elkaar telefonisch. Tijdens het ontstoren kan jij dan even je rust nemen en het lekker laten gebeuren. Energetisch werk werkt op afstand even goed als een afspraak fysiek bij mij in de praktijk.

Een consult medicatie ontstoren boek je via onderstaand formulier. Het consult kan uiteraard ook voor baby's en kinderen. Denk daarbij ook aan het ontstoren van medicatie dat zij hebben gehad tijdens de bevalling zoals weeënopwekkers of ruggeprik.

De bijbehorende tarieven vind je hier.

Ervaring ontstoren medicatie

'Ik voelde me na het ontstoren eerst wat moe en had veel dorst. Ik drink gelukkig altijd al veel water maar heb het nu extra gedronken. Nu een week later voel ik mij echt rustiger, ik voel het in mijn hele lijf. In z'n algemeenheid voel ik me net weer wat lichter'

Boeken

Via het invullen van onderstaand formulier boek je een consult medicatie ontstoren. Ik neem binnen 1 á 2 werkdagen contact met je op.