Over Marieke

Ik ben Marieke (1986), vrouw, mama, partner, socioloog (gepromoveerd - PhD) en energetisch therapeut. Het is mijn wens om veel mensen te begeleiden naar een leven waarin ze balans ervaren, lekker in hun vel zitten en makkelijk contact kunnen maken met hun intuïtie.

Mijn persoonlijke verhaal is dat ik na de geboorte van mijn zoon in 2014 vastliep. Op dat moment was ik druk met mijn promotieonderzoek, zat veel in mijn hoofd en voelde weinig verbinding met mijn intuïtie en lijf. In de vorm van ziekte (colitis ulcerosa) liet mijn lijf weten dat het anders mocht. Weer leven in verbinding met mijzelf. Deze uitnodiging ben ik aangegaan en toen is mijn zoektocht begonnen naar me beter voelen. Mijn grootste wens was om lekkerder in mijn vel te zitten, blij te zijn met wie ik ben. En ik kan je zeggen dat ik me zó veel beter voel! Dat gun ik jou ook!

Ik heb zoveel mogen leren, zoveel mogelijk ontdekken door de weg naar binnen te volgen, dit stuk 'aan te gaan'. Ik heb geleerd om emoties weer toe te laten. Voor mij een sleutel naar heling en hoe je jezelf daarin kan begeleiden. Emoties blijven op de achtergrond sluimeren als je ze niet toelaat. Ook emoties zijn energie, en energie wil vrijelijk kunnen bewegen. Het 'enige' wat jij hoeft te doen is toestemming hiervoor te geven!

Ik heb ook mogen leren hoe je omgeving en de dingen die gebeuren in je leven, reageren op de onbewuste lagen in jou waar je nog werk te doen hebt. Of anders gezegd: op lagen in jou waar je energie geblokkeerd is, niet stroomt. In mijn praktijk ondersteun ik jou en/of je kind om hier weer stroming in aan te brengen, door middel van mijn healingen én met behulp van de biotensor.

Hoe mooi is het om je leven te benutten om dichter bij jezelf te komen. En daar help je niet alleen jezelf mee maar ook je partner en gezin. Ik vind het heerlijk om te werken met energie en hoop jou te ontmoeten als je je aangetrokken voelt tot mijn werk!

 

Lieve groet!
Marieke