Over Marieke

Ik ben Marieke (1986), vrouw, mama, partner, socioloog, coach & healer. Het is mijn roeping om vrouwen en kinderen te begeleiden zodat zij lekker in hun vel zitten. Ik gun het hen zo!

 

Mijn persoonlijke verhaal is dat ik na de geboorte van mijn zoon in 2014 vastliep. Op dat moment was ik druk met mijn promotieonderzoek, zat VEEL in mijn hoofd en voelde weinig verbinding met mijn intuïtie en lijf. In de vorm van ziekte (colitis ulcerosa) liet mijn lijf weten dat het anders mocht. Weer leven in verbinding met mijzelf. Deze uitdaging ben ik aangegaan en toen is mijn zoektocht begonnen naar me beter voelen. Mijn grootste wens was om lekkerder in mijn vel te zitten, blij te zijn met wie ik ben. En ik kan je zeggen dat ik me zo veel beter voel! Dat gun ik jou ook!

 

Ik heb zoveel mogen leren, zoveel mogelijk ontdekken door de weg naar binnen te volgen, dit stuk 'aan te gaan' zou ik zeggen want dit is zeker niet altijd een gemakkelijk weg. Het leren omarmen van emoties die ik had weggestopt. Ik heb geleerd dat als je ze niet omarmt ze op de achtergrond blijven sluimeren en je onwijs veel energie kunnen kosten. Ik heb ook mogen leren hoe alles in je omgeving, waaronder je kinderen, onbewust reageren op deze lagen in jou waar je nog werk te doen hebt. Hoe mooi om dit te benutten om steeds dichter bij jezelf te komen. En daarmee help je niet alleen jezelf maar ook je gezin of partner.

 

Ik behandel ook baby's en kinderen omdat zij het zo verdienen om op te groeien vanuit hun ware kern, en het liefdevolle uitgangspunt dat ze helemaal goed zijn zoals ze zijn. Mét vertrouwen van hun ouders. Ik hoop andere ouders hierin te inspireren.

 

Ik heb veel van mijn vastgezette energie mogen helen waarbij Kundalini Reiki uiteindelijk het pad werd dat ik verder heb gevolgd (sinds 2020 ben ik Kundalini Reiki Master, opgeleid door Maud Vrenssen). Inmiddels heeft dit er toe geleid dat ik mijn eigen manier van healing heb dat zich nog steeds verder ontwikkelt en verdiept. Daarnaast heb ik mijn vermogen om anderen goed aan te voelen teruggevonden en helemaal omarmd. Ik vind het heerlijk om te werken met energie!