Ondersteuning voor baby's en kinderen

Je kunt ook met je baby of kind bij mij terecht. Voor kinderen onder de 12 jaar werk ik alleen met sessies op afstand. Een groot voordeel van energetisch werk: je kind hoeft nergens naar toe of zijn/haar verhaal te doen.

 

Wanneer past mijn ondersteuning bij jullie?

In het algemeen: als je het idee hebt dat je kind(je) niet lekker in zijn/haar vel zit. Mogelijk herken je je in een van de volgende dingen:

  • Je baby slaapt slecht, heeft veel last van krampjes, reflux, drinkt slecht, groeit niet goed of huilt veel.
  • De geboorte was pittig voor je kindje en/of de moeder.
  • Je kind is onrustig, slaapt moeilijk, heeft problemen met zindelijkheid.
  • Je kind voelt zich vaak verdrietig, of (extreem) boos en gefrustreerd.
  • Je ziet dat je kind worstelt met zijn of haar zelfvertrouwen.
  • Je kind komt niet goed mee op school of heeft moeite aansluiting te vinden.
  • Je kind heeft moeite om zich te uiten of om emoties te laten zien.
  • Het gedrag van je kind raakt je, ook al wil je dit niet. 

 

Kinderen ondersteun ik via:

In beide soorten sessies gaat het om het verwerken van vastgezette emoties waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam meer ruimte krijgt. Ook kinderen heb die, voortgekomen uit de tijd van geboorte, het jonge kind zijn, vorige generaties of vorige levens. De vorm van werken tussen een healing en een NEI sessie is echter heel verschillend. Kijk wat je aanspreekt of neem contact met me op om te overleggen wat het meest passend is voor jullie situatie.

Ook de consulten voor voedingsintoleranties doe ik voor kinderen. Een voedingsconsult is passend als je kindje last heeft van bijvoorbeeld eczeem of uitslag, de buik/darmen, altijd verkouden is of vaak last heeft van ontstekingen, maar ook slecht slapen kan veroorzaakt worden door een voedingsintolerantie.

Ook een consult voor het ontstoren van medicatie kan interessant zijn voor je kind als het al (veel) medicatie heeft gehad. Denk dan ook aan medicatie bij de geboorte zoals een weeënopwekkers, pijnstilling of synthetische oxytocine. 

Kijk bij de verschillende vormen van ondersteuning en laat me weten wat je aanspreekt. Je mag ook onderstaand formulier invullen met jouw wens voor ondersteuning voor je kind. Telefonisch bespreken we dan wat het meest passend is op dit moment voor jullie.