NEI consult

  Je kunt bij mij terecht voor een NEI consult. NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. In de NEI sessie werken we met de biotensor. De biotensor is een instrument om te werken met het onderbewuste. In het onderbewuste liggen veel antwoorden, herinneringen, ervaringen opgeslagen. 

  Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een NEI consult. De toepassing hiervan is heel breed en met vele uiteenlopende 'klachten' kan je bij me terecht. Hieronder een aantal fysieke, mentale, emotionele of sociale klachten, misschien herken je jezelf (of je kind) ergens in:

  • je hebt een (regelmatig terugkerende) lichamelijke klacht
  • je hebt een chronische ziekte
  • je slaapt slecht
  • je hebt psychische/emotionele/mentale of sociale klachten
  • je zit veel in je hoofd of maakt je veel zorgen
  • je hebt moeite met focus en concentratie
  • je hebt last van angsten of er zit je één specifieke angst erg in de weg
  • je zit niet lekker in je vel
  • je ervaart weinig zelfvertrouwen
  • je voelt je depressief of vaak neerslachtig
  • er speelt iets tussen jou en je partner/kind of ander persoon in je omgeving waar je veel lastig hebt of er is een thema dat vaak terugkeert
  • je hebt situaties in je leven ervaren (vroeger of meer recent) waar je nu nog veel last van hebt
  • je voelt je vaak verdrietig, boos of gefrustreerd

  Ingang voor de sessie is dan hoe het op dat moment met je gaat en wat er speelt. Dit kunnen specifieke 'klachten' zijn, maar ook een algemeen gevoel van niet lekker in je vel zitten.

  Je klachten zijn ontstaan door emoties die eerder niet zijn verwerkt en zijn vastgezet. Soms ben je je hiervan bewust, maar veel vaker is dat niet het geval en komen blokkades uit eerdere tijden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de tijd bij je moeder in de buik, aan je geboorte of je jonge jaren als kind. Ook kunnen blokkades komen vanuit vorige generaties of zelfs vanuit vorige levens. 

  In het NEI consult werk ik met jouw energie, jouw onderbewuste en heffen we samen die blokkades op waardoor jouw energie weer gaat stromen: het zelfherstellend vermogen van je lichaam wordt aangesproken. Dit ga je merken doordat je je weer fijner voelt: je komt dichter bij jezelf.

  We nemen jouw 'klacht' of thema als ingang voor het testen en behandelen met de biotensor. Een NEI consult is heel concreet: aan de hand van een vragenschema gaan we af welke emotie er nu voor je speelt, op welk orgaan dat vastzit en we kijken welke vastgezette emotie uit eerdere tijden er mee speelt. 

  Zo brengen we oude emotionele blokkades aan het licht zonder dat jij daar diep in hoeft te duiken of deze opnieuw hoeft te beleven. Onverwerkte emoties blijven wachten tot ze verwerkt mogen worden. Dus dat gaan we doen, deze verwerken. De biotensor behandelt terwijl ik je begeleid in een loslaat meditatie.

  Om je een voorbeeld te geven kunnen we uitkomen bij een gebeurtenis van toen je 6 jaar was. Misschien had je daarbij niet eens door dat je er veel emotie bij hebt gevoeld. Het kan ook zijn dat we iets oppikken uit de generaties voor jou en de geblokkeerde emotie niet eens van jou is maar je wel beperkt.

  Het resultaat van het ontkoppelen is dat je verlichting van je klachten gaat ervaren en meer ruimte, rust en ontspanning. Een behandeling werkt 2 á 3 weken door waarin je los gaat laten. Je mag na afloop veel water drinken om dit loslaat proces te bevorderen. Soms gaat dit heel gestaag en soms gaat dit snel. Jouw ziel bepaalt hoe snel het nu wil gaan in het proces van blokkades loslaten. Voor een blijvend effect is mijn advies in ieder geval 6 sessies te ondergaan (voor kinderen minimaal 4 sessies). 

  De bijbehorende tarieven vind je hier.

  Deze sessie kan uiteraard ook voor baby's en kinderen. De NEI consulten vinden plaats bij mij in de praktijk in Valthe of Groningen, maar kunnen ook op afstand met ondersteuning van telefoon of Zoom. Je kindje hoeft hier niet bij te zijn (ideaal naar mijn mening!).

  Een Kundalini Reiki healing en een NEI sessie hebben een vergelijkbare werking alleen de behandeling is heel anders. Indien nodig denk ik met je mee wat het beste bij je past. 

  Ervaring NEI

  'Het was best apart. Hoewel ik het idee had dat er iets losgelaten 'moest' zijn, was ik de dag na de sessie juist enorm aan het twijfelen en voelde ik me onzeker.

  De afgelopen dagen is dat echt weggetrokken. Ik heb nu het idee dat ik juist minder aan mezelf en de aanstaande bevalling twijfel dan voor de sessie.

  Een positieve wending dus.

  Ik ervaar ook veel meer rust.'

  Boeken

  Via onderstaand formulier boek je een NEI consult. Ik neem binnen 1 á 2 werkdagen contact met je op.