Mini-Retreat Zomer

Feel the Sunshine

Zaterdag 20 juli aanstaande is de zomereditie van de serie mini-retreats die Margot Jager en ik organiseren.

De zomer is de lichtste periode van het jaar en het seizoen waarin we doorgaans het meeste buiten zijn en het actiefste deelnemen aan het sociale leven. We zijn vergeleken met de andere seizoenen het meeste buiten en naar buiten gericht.

Het is ook het seizoen van overvloed. Nu de zon de aarde voedt met zijn licht en warmte kunnen we genieten van uitbundige kleuren en geuren om ons heen. In de zomer mogen we het leven vieren!

Onze zintuigen kunnen we ook voeden met de overvloed die aanwezig is. De zoete smaak van vers fruit, de warme zon op onze huid of het gevoel van het koele water waarin we zwemmen. Allemaal ervaringen die ons weer in verbinding brengen met onze omgeving en onze eigen levensenergie.

Tijdens de mini-retreat gaan we ons verbinden met de zomer en met de levensenergie in ons. Zodat jij het ook weer voelt bruisen in jezelf! Hoewel de energie van de zomer het meest uitbundig is, blijft de basis van de retreat ontspannend en zacht.

Margot gaat fijne yoga oefeningen met ons doen passend bij de energie van de zomer. We zullen deze keer ook onze klankschalen inzetten voor nog diepere ontspanning. Ik neem je vervolgens mee in een Kundalini Reiki healing, in het teken van de zon en de zomer. Je hoeft alleen maar te ontvangen liggend op je matje!

Meld je snel aan als je voelt dat deze editie ook voor jou bedoeld is. De vorige edities zaten snel vol. Van harte welkom!

 

VOOR WIE?

Deze retreat is toegankelijk voor alle vrouwen. Als jij je ertoe aangetrokken voelt, luister dan naar dat gevoel: dit moment is voor jou bedoeld!

Er is plek voor maximaal 12 deelnemers.

DOOR WIE?

Margot Jager & Marieke Nanninga

WANNEER?

zaterdag 20 juli 10.00-12.30u

WAAR?

Studio Rivierenhof, Rivierenhof 12, Groningen

BIJDRAGE

Bijdrage is 65 euro