Voedingsconsult

Je kunt bij mij terecht voor een voedingsconsult om jouw voedingsintoleranties te testen. Dit doe ik met behulp van de biotensor. De biotensor is een instrument om verstoringen in je energie te meten: het pikt dit op vanuit je onderbewuste.

Voedingsconsult - Let op: alleen online of telefonisch

Met behulp van de biotensor test ik jouw voedingsintoleranties. Daarbij test ik eventuele vitaminen en mineralen tekorten.

Vooraf wil ik van je weten of je klachten hebt waarvan je denkt dat dit met voedingsintoleranties te maken heeft en of je supplementen gebruikt. 

Het consult is online met behulp van Zoom of telefoon. In het consult koppel ik de uitslag van de test aan je terug. Tijdens het consult ontstoren we ook de voedingsintoleranties. Zo helpen we je lichaam alles van dit voedingsmiddel af te voeren dat je nog bij je hebt omdat je het niet goed kunt verteren. 

Voeding waar ons lijf intolerant voor is geeft blokkades in het lichaam en kan leiden tot fysieke, mentale en emotionele klachten. Soms hele specifieke klachten zoals migraine, eczeem of maag en darmklachten soms een sluimerend gevoel van weinig energie, vermoeidheid of een verminderd afweersysteem. 

Indien er tekorten in vitaminen en mineralen voor je zijn krijg je ook gericht advies mee. Dit kan zijn dat je bepaalde voeding meer mag nemen, en dit kan zijn dat een supplement geadviseerd wordt. Indien gewenst test ik ook of je huidige supplementen nodig zijn voor je. Na het consult krijg je op de mail de uitslag van de test en mijn advies.

Wat merk je? Het effect kan heel subtiel zijn of heel duidelijk aanwezig: na een aantal dagen waarin je de afvalstoffen afvoert (VEEL water drinken) kan je je lichter gaan voelen, fijner, of je slaapt bijvoorbeeld beter of voelt je minder moe en helderder. Ook nemen je klachten af. Het effect verschilt per persoon.

Een voedingsconsult boek je hieronder. Het consult kan je uiteraard ook boeken voor je kind. Het kan zijn dat we daarmee een oorzaak vinden voor het slechte slapen van je kind, zijn of haar onrust of klachten zoals buikpijn of eczeem. 

De bijbehorende tarieven vind je hier.

Boeken

Via onderstaand formulier boek je een voedingsconsult. Ik neem binnen 1 á 2 werkdagen contact met je op. 

Ervaring Voedingsintoleranties

'Het consult heeft me heel veel nieuwe energie gegeven om het aan te pakken. Ik heb nu heel gerichte adviezen en dat geeft houvast.' Intolerantie gluten, koemelkeiwit en lactose

Paar dagen later:

'Beetje onwennig nog, maar de buikpijn is grotendeels weg! Ik kan wel wennen aan anders eten omdat ik geen zin meer heb in die buikpijn. Omdat het zo concreet is nu, is het makkelijk aan te passen. Hiervoor deed ik veel lactosevrij maar de klachten bleven dus ben ik maar blijven eten zoals ik deed. Nu heeft het resultaat. Ook op de weegschaal, het is in gang gezet nu.' 

Moeder en dochter (2 jaar)

Intolerantie voor eigeel, ananas en cacao Dochter: intolerantie voor koemelkeiwit, ananas en aspartaam

'Met ons gaat het goed! 

Ik zelf merk dat ik rustiger ben in mijn lijf, beter naar de wc kan en een minder opgezwollen gevoel heb in mijn buik. Ook ben ik minder vermoeid door de dag heen/op de ochtend. 

Mijn dochter (2 jaar) haar eczeem is helemaal verdwenen en haar huid is minder droog. 

Ik ben zo blij dat we dit nu weten en merk echt een groot verschil!'