Kundalini Reiki healing

Je bent welkom voor een healing! 

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een healing. De basis voor mijn healingen is de Kundalini Reiki (lees hier wat het is en hoe het werkt). De toepassing hiervan is heel breed en met vele uiteenlopende 'klachten' kan je bij me terecht. Hieronder een aantal fysieke, mentale, emotionele of sociale klachten, misschien herken je jezelf (of je kind) ergens in:

 • je hebt behoefte aan ontspanning
 • je wilt een moment voor jezelf
 • je hebt een (regelmatig terugkerende) lichamelijke klacht
 • je hebt een chronische ziekte
 • je slaapt slecht
 • je zit niet lekker in je vel
 • je voelt weinig verbinding met je lichaam
 • je hebt psychische/emotionele/mentale of sociale klachten
 • je zit veel in je hoofd of maakt je veel zorgen
 • je hebt moeite met focus en concentratie
 • je hebt last van angsten of er zit je één specifieke angst erg in de weg
 • je zit niet lekker in je vel
 • je ervaart weinig zelfvertrouwen
 • je voelt je depressief of vaak neerslachtig
 • er speelt iets tussen jou en je partner/kind of ander persoon in je omgeving waar je veel lastig hebt of er is een thema dat vaak terugkeert
 • je hebt situaties in je leven ervaren (vroeger of meer recent) waar je nu nog veel last van hebt
 • je voelt je vaak verdrietig, boos of gefrustreerd

Ingang voor de sessie is hoe het op dat moment met je gaat en wat er speelt. Dit kunnen specifieke 'klachten' zijn, maar ook een algemeen gevoel van niet lekker in je vel zitten. Alles nemen we mee in de behandeling. 

Je klachten zijn ontstaan door emoties die eerder niet zijn verwerkt en zijn vastgezet. Soms ben je je hiervan bewust, maar veel vaker is dat niet het geval en komen blokkades uit eerdere tijden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de tijd bij je moeder in de buik, aan je geboorte of je jonge jaren als kind. Ook kunnen blokkades komen vanuit vorige generaties of zelfs vanuit vorige levens. 

In mijn healingen werk ik met jouw energie, jouw onderbewuste en heffen we samen die blokkades op waardoor jouw energie weer gaat stromen: het zelfherstellend vermogen van je lichaam wordt aangesproken. Dit ga je merken doordat je je weer fijner voelt: je komt dichter bij jezelf.

Een behandeling werkt 2 á 3 weken door waarin je aan het loslaten bent. Je mag na afloop veel water drinken om dit loslaat proces te bevorderen. Soms gaat dit heel gestaag en soms gaat dit snel, dat kan ik vooraf niet voorspellen. Jouw ziel bepaalt hoe snel het nu wil gaan. Voor een blijvend effect is mijn advies om in ieder geval 6 sessies te ondergaan (voor kinderen in ieder geval 4 sessies).

Je kunt een eerste sessie ook zien als probeer sessie. Indien gewenst kan je daarna instromen in het traject 'Hervinden van jezelf' of doorgaan met losse sessies op een frequentie dat bij jou past. Het begint bij eens een healing te ervaren en daarna na te voelen hoe het voor je was en wat het je heeft gebracht. Jouw intuïtie weet of mijn werkwijze bij je past.

Lees hier hoe ik werk met baby's en kinderen.

Lees hier ervaringen van anderen met mijn behandelingen.

Hier vind je de tarieven.

Een healing is mogelijk fysiek in de praktijk én op afstand (energie kent geen tijd of plek).

Een healing en een NEI sessie hebben een vergelijkbare werking alleen de behandeling is heel anders. Indien nodig denk ik met je mee wat het beste bij je past. 

De behandeling fysiek in de praktijk

Je hebt keuze tussen een sessie van 60 minuten of van 90 minuten. 

Na een kennismaking waarin jij vertelt over je 'klachten' of het thema waar je mee bezig bent, neem je plaats op de behandeltafel (met kleren aan). Comfortabel met een kussentje onder je hoofd en een dekentje over je heen. De healing geef ik via mijn handen door middel van aanraking. Hierbij neem ik de 7 belangrijkste energiepunten (chakra's) als basis.

Indien aanraking niet prettig voor je is dan houd ik mijn handen op een gepaste afstand. Ik stem af op jouw energie en op wat er nu voor jou nodig is. Het enige dat jij hoeft te doen is lekker liggen, je er aan over te geven en zo heerlijk te ontspannen. Nadien praten we na en deel ik de inzichten die tijdens de healing mochten ontstaan.

De dag van de healing en de dagen erna zorg jij dat je goed drinkt (water en kruidenthee) om alle afvalstoffen goed af te voeren. Een healing werkt zo'n twee tot drie weken na. 

De behandeling op afstand online of telefonisch

Een healing bij mij in de praktijk of op afstand maakt voor de werking geen verschil. In beide gevallen kan ik me goed afstemmen op jouw energie. Het voordeel van een healing op afstand is dat je niet naar de praktijk hoeft te komen. Handig als je verder weg woont of jouw fysieke of mentale situatie het niet mogelijk maakt om te komen. Daarbij is een sessie op afstand een mooie uitnodiging om thuis een een moment voor jezelf te creëren.

 

Hoe ik werk? Je mag kiezen voor telefonisch contact of een healing met ondersteuning van Zoom. Op het afgesproken tijdstip bel ik je of zien we elkaar op het scherm om te horen hoe het met je gaat en wat ik mag meenemen tijdens de healing. De healing zelf duurt 30 minuten, hiervoor stuur ik je een fijn muziekje. Ik deel achteraf met je wat ik in de healing heb mogen doen en wat ik tegen ben gekomen. Soms zitten hier ook hele concrete inzichten bij die je kunt benutten om je fijner te voelen, maar veelal is het meeste werk al tijdens de healing gebeurt. Deze terugkoppeling doe ik of online via het scherm, of als het gaat om een telefonische afspraak dan stuur ik je een uitgebreide e-mail of stuur ik je spraakberichten (jij mag kiezen). 

Uiteraard is er ook ruimte voor jou om te delen hoe je het hebt ervaren.

Boek hieronder jouw healing

Via onderstaand formulier boek je een healing. Ik neem binnen 1 á 2 werkdagen contact met je op. 

Een sessie voor je kind boek je hier.