Reiki behandelingen

Je bent welkom in mijn praktijk of voor een sessie op afstand. In dat laatste geval kan je lekker thuis blijven. Mocht je niet in mijn doelgroep vallen, maar wel nieuwsgierig zijn wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact met me op dan bespreken kan ik je laten weten of ik mogelijkheden zie.

 

Bij mij in de praktijk

Na een korte kennismaking waarin jij vertelt over je 'klachten' of het thema waar je mee bezig bent, neem je plaats op de behandeltafel (met kleren aan). Comfortabel met een kussentje onder je hoofd en een dekentje over je heen als je dat prettig vindt. Via mijn handen geef ik je Kundalini Reiki. Indien aanraking niet prettig voor je is dan houd ik mijn handen op een gepaste afstand. Ik stem af op de energie en op wat er voor jou nodig is. De behandeling zelf duurt ongeveer 30 minuten. Het enige dat jij hoeft te doen is lekker liggen, je er aan over te geven en zo heerlijk ontspannen. Ervaar de rust die Reiki brengt. Nadien praten we na over de sessie en de inzichten die zijn ontstaan.

85 euro (60 min)

NB Het heeft altijd de voorkeur meerdere sessies in te zetten voor een duurzaam resultaat.

Op afstand

Bij mij in de praktijk of een sessie op afstand maakt voor de werking van Reiki geen verschil. In beide gevallen kan ik me goed afstemmen op jouw energie.

Eventueel werken we met Zoom.

75 euro (60 min)

NB Het heeft altijd de voorkeur meerdere sessies in te zetten voor een blijvende impact.

Op afstand voor baby's en kinderen

Baby's en kinderen hebben veel baat hebben bij Reiki. Misschien soms nog wel meer dan volwassenen staan zij open voor de energieën om hen heen. Voor baby's en kinderen zijn de sessies op afstand zodat het kind gewoon in zijn/haar eigen omgeving kan blijven.

 

De sessie bestaat uit een telefonische intake vooraf met één van de ouders/verzorgers. We spreken een tijdstip af voor de Reiki. Op het afgesproken moment stem ik mij af op je kind en kijk welke blokkades in de energie er geheeld mogen worden. Mogelijk pas ik hierbij ook heling van trauma's uit de zwangerschap en geboorte toe, indien dat voor jouw kind belangrijk blijkt te zijn. Achteraf koppel ik aan te ouder/verzorger terug wat ik ben tegengekomen en waar ik op heb behandeld.

telefonische intake & 30 minuten sessie & terugkoppeling,

75 euro

NB Het heeft altijd de voorkeur meerdere sessies in te zetten voor een blijvende impact.