Traject 'Hervinden van jezelf'

Een traject van vier of zes maanden waarin we samen aan de slag gaan om jou dichter bij jezelf te brengen, weer in verbinding met je intuïtie. We gaan aan de slag met de wensen die je hebt. Dit doen we door:

 

 • lagen af te pellen die je nu niet meer nodig hebt, die je niet meer dienen. We helen dat wat niet meer stroomt in jouw energie. We werken met de inzichten die tijdens de healingen voor jou ontstaan. Enerzijds zijn dat inzichten in waar jouw patronen vandaan komen, anderzijds kunnen dat ook praktische tips zijn om toe te passen in je leven.
 • te werken aan uit je hoofd komen en te leren verbinden met je hart en je lijf. Je leert hoe de 'mind' werkt en hoe deze jou soms van jouw pad afhoudt.
 • contact te maken met die stukken in jou die je 'in de schaduw' hebt gezet. Dit kan fysieke pijn zijn maar kunnen ook gevoelens zijn waar je weinig raad mee weet zoals boosheid, verdriet, schaamte of schuldgevoel. Het doorvoelen van je emoties brengt je dichter bij jezelf. Hierbij verbinden we ook met het innerlijk kind in jou.
 • te werken met de spiegels die je ontvangt uit je omgeving, of dit nu je partner is, je kinderen zijn of situaties op het werk. Alles wat iets in jou raakt (triggert) is een kans om een stukje heler te worden. Alles om jou heen reageert immers op jouw energie, op die stukken waar jij nog iets te doen hebt.

 

Het resultaat van het traject is dat je dichter bij jouw kern komt. Je ervaart betere afstemming op jouw gevoel, jouw intuïtie en krijgt daardoor weer meer regie over jouw leven. En dat ga je merken in dat je het weer fijner vindt om met jezelf te zijn, beter weet wat je wilt, wat goed is voor jou en daar makkelijker actie aan kunt koppelen. Ook werkt dit door in je gezin (al dan niet met kinderen). Op naar meer rust en balans voor jou en jullie!

 

Het traject bestaat uit:

 • Intake (meestal gecombineerd met de eerste sessie).
 • Gedurende vier of zes maanden eens in de twee weken healing en coachingsessies (gecombineerd). Eén sessie duurt 60 á 75 minuten.
 • Bereikbaarheid tussendoor via e-mail of whatsapp zodat daar waar jij tegenaan loopt of dat wat je wilt delen niet hoeft te wachten tot de volgende sessie. Dit versterkt jouw persoonlijke ontwikkeling en het vertrouwen in het proces.
 • Iedere sessie zal uniek zijn omdat ik me afstem op jouw energie en er zo ontstaat wat nodig is. 
 • Korting op een afstandssessie voor je kind gedurende het traject (50 i.p.v. 75 euro).
 • Indien gewenst kunnen we het traject afsluiten door in de laatste sessie een Vision Board te maken. Daarmee heb je een tastbare afsluiter van jouw traject én richting voor de komende tijd. 
 • Sessies kunnen bij mij in de praktijk, op de locatie in Groningen of op afstand (via Zoom) of een combinatie daarvan.

Mijn healingen werken op basis van Kundalini Reiki, lees hier meer over de werking.

Wanneer past dit traject bij je?

Als je worstelt met jezelf, of het gevoel hebt dat het allemaal wel wat leuker en fijner voor je mag. Dit kan je op verschillende manieren merken, het voelt alsof je tegen je stroom in leeft, je bent vaak moe of energieloos, je hebt veel last van je kritische hoofd. Of je wilt meer richting in je leven of in je loopbaan. Ook indien je kampt met veel onzekerheid of je bent vaak niet blij met jezelf dan past dit traject bij je. Ook andere mentale of emotionele klachten passen hierbij.

 

Ook werkt dit traject voor als je te maken hebt met fysieke klachten of pijn. Deze klachten kunnen een ingang zijn om te kijken wat er geheeld mag worden op emotioneel of mentaal vlak. 

 

Het traject past ook goed bij je als je net of al langer moeder bent. Moeder worden is een transformatie op zich en is bij uitstek een verandering die je kan aangrijpen om meer jezelf te worden. Juist omdat je in het begin zo aan het zorgen bent voor je kindje, kan je jezelf nog weleens kwijtraken. Dit traject past bij je als je ondersteuning wilt bij de verandering die moederschap met zich meebrengt. Je wilt weer gaan luisteren naar jezelf, weer in contact komen met jouw intuïtie, jouw innerlijk weten. Je wilt doen wat goed is voor jou. Je wilt echt gaan ervaren dat een 'happy mama' een 'happy family' betekent. Ook als je het moederschap als lastig of zwaar ervaart ben je van harte welkom. Het mag allemaal wel wat lichter voelen en gemakkelijker gaan!

 

Dit traject is ook in te zetten indien je ruimte wilt maken voor de komst van nog een kindje. Je merkt dat je ergens nog wel een kindje wenst, maar merkt ook dat je lijf of je hoofd daar nog niet helemaal klaar voor is. Je hebt eerst nog iets te doen. In het traject gaan we aan de slag met het helen van jouw ervaringen met de eerdere zwangerschap en geboorte en hoe jij de overgang naar het moederschap ervaart. Je gaat je ontdoen van beladen stukken. Je gaat betere afstemming ervaren met jouw gevoel, jouw intuïtie en je krijgt weer meer vertrouwen in jezelf en in jouw lijf.