Kundalini Reiki

Reiki is een natuurlijke geneeswijze waarbij de universele levensenergie wordt doorgegeven door middel van handoplegging. Reiki is het Japanse woord voor de allesomvattende en alles doordringende levensenergie.

Gebeurtenissen en bijbehorende emoties kunnen vast zijn gaan zitten in je energiesysteem. Reiki brengt blokkades in beweging en als je je bewust wordt van die blokkade kan het uiteindelijk opheffen. Reiki ondersteunt het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest. Reiki brengt balans op allerlei vlakken, zowel fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch als spiritueel.

Kundalini Reiki is een variant op het traditionele Reiki systeem en is zeer krachtig. Kundalini betekent in het Sanskriet 'opgerold'. Je hebt wellicht wel eens gehoord van 'Kundalini yoga' of 'Kundalini meditatie'. De Kundalini energie ligt opgerold aan de basis van onze ruggegraat en is onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording. Deze energie versterkt het werken met de universele energie.

De mogelijkheden van Kundalini Reiki zijn oneindig.

Uiteraard is het altijd goed een arts of deskundige te raadplegen voor jouw klachten. Reiki kan ondersteunend worden ingezet. Mocht je in de reguliere zorg of hulp geen antwoorden hebben gevonden dan is het de moeite waard om te verkennen wat Kundalini Reiki voor je kan betekenen.