Ruimte voor jouw bevallingsverhaal

Je bent bevallen, je kindje is er en dan beginnen je kraamweken. Je bent zelf aan het herstellen en je hebt de zorg voor je baby’tje. Als gezin ben je aan het uitvogelen hoe je dit doet, zorgen voor zo’n klein afhankelijk wezentje.

 

Echt tijd om goed stil te staan bij hoe de bevalling voor jou als moeder is geweest is er niet of is er niet altijd. Naarmate je baby’tje ouder wordt kan je merken dat er toch wat lading op zit als jij terug denkt aan de geboorte. Er kunnen momenten tijdens de bevalling zijn geweest die jij als minder prettig hebt ervaren, of momenten die gewoon echt heel spannend of angstig voor je zijn geweest. Dit kan van alles zijn en deze momenten kunnen er ook zijn geweest zelfs als je in het algemeen wel goed terugkijkt op de bevalling. Hoeveel regie jij hebt ervaren tijdens de bevalling heeft een grote invloed op hoe je terugkijkt.  

 

Mijn visie is dat deze belangrijke gebeurtenis in jouw leven de aandacht verdient die het nodig heeft. Het kan namelijk gebeuren dat je jaren na de geboorte nog last hebt van je ervaring, of dat het zelfs een volgende zwangerschap of geboorte ervaring in de weg staat.

 

Daarom heb ik ruimte voor jou en je bevallingsverhaal. Je kan bij mij terecht in een sessie van 1,5 tot 2 uur waarin jij je bevallingsverhaal doet. Ik creëer een prettige en veilige sfeer zodat we in alle rust stil kunnen staan bij de momenten in de geboorte waar voor jou nog veel lading op zit. Ik luister naar je, stel verdiepende vragen en help je bij het doorvoelen van je emoties. Zo help ik je bij de stukken die verwerking nodig hebben. We combineren ons gesprek met een healing sessie op de behandeltafel zodat je de ervaring nog dieper kan verwerken. Tegelijk ga je ook de ontspannende en zachte energie voelen die ik je breng. En een mooie bijeenkomstigheid: weet dat dit ook in het belang is van jouw kindje.

 

Tarief: 110 euro

 

Voor het boeken van deze sessie maakt het niet uit hoe lang geleden jouw bevalling was.

Boek hieronder jouw sessie 'Geboortverhaal'

Na aanmelding neemt Marieke z.s.m. contact met je op.