Mama Reiki & Vision board sessie

Zo af en toe organiseer ik voor mama's een 'Reiki & Vision board' sessie bij mij in de praktijk. Een lekker moment van rust en bezinning voor jou! Per sessie heb ik plek voor 3 deelnemers. De sessie is ook individueel te boeken.

 

Ik heet je welkom met een kop thee en wat lekkers. We doen een kennismakingsronde en starten dan met het eerste deel: Reiki! Met behulp van Reiki gaan we ons even losmaken van de drukte van alle dag en van de mensen om ons heen. We gaan voor rust, ontspanning en verbinding met jezelf, met jouw kern. De ervaring leert dat een heerlijke zachte energie mag stromen. Na een korte bespreking van hoe je de Reiki hebt ervaring gaan we aan de slag met het maken van een Vision board.

 

Deel twee van de sessie is het maken van het Vision board. Ik heb hiervoor genoeg tijdschriften liggen. Vanuit de verbinding met jezelf ga je intuïtief plaatjes, woorden en zinnen kiezen die jou aanspreken. Hoe meer je dit vanuit je gevoel doet en hoe minder uit je hoofd hoe mooier het plaatje dat ontstaat. Aan het einde van de sessie maak je hiervan je Vision board. Jouw 'vizier' voor de komende tijd. Het maakt inzichtelijk waar jouw verlangens liggen en het maakt ook ruimte voor jou, binnen de drukte van het gezin en alles wat er van je gevraagd wordt. Waar mag meer aandacht naar uit? Voor jezelf, thuis, in je werk? Door het maken van een Vision board te combineren met Reiki mag het echt ontstaan.

 

Het resultaat van de sessie is jouw individuele Vision board en het gevoel van meer verbinding met jezelf. Dat je na de sessie ook meeneemt naar huis. De Reiki energie werkt zo'n twee tot drie weken door. En door het maken van een Vision board zet je dat waar je naar verlangt letterlijk in jouw energie, het manifesteert zich makkelijker, zeker als je het Vision board daarna in het zicht plaatst en er regelmatig even weer naar kijkt.

 

Als ik terugkijk naar mijn eigen collages dan sta ik er versteld van hoeveel daarvan is uitgekomen. Zo plakte ik in mijn jaarcollage van 2019 zelfs een afbeelding die ik later tegenkwam in materiaal van de Kundalini Reiki opleiding. Zo bijzonder wat al aanwezig is in energie!