Vision board sessies

Je bent welkom mee te doen aan een Vision board sessie. Een lekker moment van rust en bezinning voor jou! Per sessie heb ik plek voor 3 deelnemers (minimale deelname is 2). De sessie is ook individueel te boeken.

 

Ik heet je welkom met een kop thee en wat lekkers. We doen een korte kennismaking met elkaar en starten met een Reiki moment. We gaan ons even losmaken van de drukte van alledag. We gaan voor rust, ontspanning en verbinding met jezelf, met jouw kern. De ervaring leert dat een heerlijke zachte energie mag stromen. 

 

Daarna gaan we aan de slag met het maken van jouw Vision board. Vanuit de verbinding met jezelf ga je intuïtief plaatjes, woorden en zinnen kiezen uit allerlei tijdschriften. Hoe meer je dit vanuit je gevoel doet en hoe minder uit je hoofd hoe mooier en 'eerlijker' het plaatje dat ontstaat. Aan het einde van de sessie maak je hiervan je Vision board. Jouw 'vizier' voor de komende tijd. Het maakt inzichtelijk waar jouw verlangens liggen en het maakt ruimte voor jou en waar jij naartoe wilt. Waar mag meer aandacht naar uit? Voor jezelf, thuis, in je werk? Door het maken van een Vision board te combineren met Reiki mag het echt ontstaan.

 

Het resultaat van de sessie is jouw individuele Vision board en het gevoel van meer verbinding met jezelf. Het Vision board neem je mee naar huis. Door een Vision board te maken zet je dat waar je naar verlangt in jouw energie, het manifesteert zich makkelijker, zeker als je het Vision board daarna in het zicht plaatst en er regelmatig even weer naar kijkt.

 

Als ik terugkijk naar mijn eigen Vision board/collages dan sta ik er versteld van hoeveel daarvan is uitgekomen. Zo plakte ik in mijn jaarcollage van 2019 zelfs een afbeelding die ik later tegenkwam in materiaal van de Kundalini Reiki opleiding. Zo bijzonder wat al aanwezig is in energie!