Vision board sessies

Je bent welkom mee te doen aan een Vision board sessie. Een lekker moment van rust en bezinning voor jou! Per sessie heb ik plek voor 3 deelnemers (minimale deelname is 2). De sessie is ook individueel te boeken.

Ik heet je welkom met een kop thee en wat lekkers. In het eerste deel van de sessie ontvang je een healing. Lekker deze helende levensenergie tot je laten komen om je los te maken van de drukte van alledag en tot jezelf te komen. We gaan voor rust, ontspanning en verbinding met jezelf, verbinding met jouw kern. Er mag een heerlijk zachte energie stromen.

In het tweede deel maak jij jouw Vision board voor de komende tijd: in beeld brengen waar jij naar verlangt en waar je naartoe mag bewegen. Vanuit het hart, en dat gaat nog makkelijker omdat je lekker in ontspanning bent gekomen. 

Het resultaat van de sessie is jouw individuele Vision board en het gevoel van meer verbinding met jezelf. Het Vision board neem je mee naar huis. Door een Vision board te maken zet je dat waar je naar verlangt in jouw energie, het manifesteert zich makkelijker, zeker als je het Vision board daarna in het zicht plaatst en er regelmatig even weer naar kijkt.

Als ik terugkijk naar mijn eigen Vision board/collages dan sta ik er versteld van hoeveel daarvan is uitgekomen. Zo plakte ik in mijn jaarcollage van 2019 zelfs een afbeelding die ik later tegenkwam in materiaal van de Kundalini Reiki opleiding. Zo bijzonder wat al aanwezig is in energie!