Traject 'Connectie met jezelf & je kindje'

Dit traject beslaat drie maanen en past bij jou als:

 

  • je de vrouwelijke energie in jou meer wilt laten stromen. Zwangerschap vraagt van je om te vertragen en te verstillen. Je activiteiten meer op jouw tempo te doen. Dit is nog al eens in strijd met wat je omgeving van je vraagt.  

 

  • je meer contact wilt ervaren met jouw kindje. Wat komt hij/zij jou brengen. Ook wil je het contact met jouw intuïtie versterken zodat je haar ook goed weet te horen ten tijde van de geboorte. 

 

  • je hebt nog iets te verwerken van een vorige geboorte ervaring.

 

  • je merkt dat de zwangerschap veel van je vraagt, lichamelijk en/of mentaal. Je wilt hier ruimte aan geven én ruimte maken voor de kansen op persoonlijke groei die zwangerschap biedt.

 

  • ruimte wilt maken voor het moederschap. Je hebt het gevoel hier nog niet helemaal klaar voor te zijn of wilt de tijd van zwangerschap benutten om hier naartoe te groeien met ondersteuning. 

 

Tijdens dit traject maken we ruimte voor de zwangerschap en het kindje in jouw leven. De vrouwelijke energie mag meer en meer stromen, jij gaat je hierdoor makkelijker verbinden met jouw intuïtie en je weet beter af te stemmen op wat jouw kindje en jouw lichaam van je nodig hebben. Je gaat meer en meer doen wat goed is voor jou. Ook maken we ruimte voor boodschappen die jouw kindje voor jou heeft, via inzichten die in healingen ontstaan of inzichten die we via het trekken van een 'baby card' verkrijgen.

 

Het traject bestaat uit:

  • Intake (meestal gecombineerd met de eerste sessie).
  • Healing en coachingsessies (gecombineerd) eens in de twee of drie weken gedurende drie maanden. Eén sessie duurt één uur. Omdat we niet sneller gaan dan snel en goed afgaan op welke timing voor jou en je kindje goed voelt, plannen we soms meer of minder tijd tussen de sessies.
  • Het testen van vitaminen en mineralen tekorten en bijbehorend advies mocht er een tekort aanwezig zijn (rekening houdend met de zwangerschap). Tekorten kunnen een weerslag hebben op je mentale en fysieke gezondheid en de ontwikkeling van je kindje. 
  • Bereikbaarheid tussendoor via e-mail of whatsapp zodat daar waar jij tegenaan loopt of wilt delen niet hoeft te wachten tot de volgende sessie.
  • Sessies kunnen bij mij in de praktijk, op de locatie in Groningen of op afstand met ondersteuning van Zoom. Een combinatie hiervan is ook mogelijk. 

Mijn healingen werken op basis van Kundalini Reiki, lees hier meer over de werking.