Opleiding Kundalini Reiki voor mama's

Bij mij kan je ook terecht voor de Kundalini Reiki opleiding. Ik bied deze speciaal voor mama's, en zowel 1 op 1 als in een groep. De opleiding bestaat uit zes bijeenkomsten binnen een half jaar tijd. Als je de opleiding hebt doorlopen ben je Kundalini Reiki Master.

 

De opleiding Kundalini Reiki is anders opgebouwd dan de opleidingen/cursussen die aangeboden worden in het traditionele Reiki systeem (Usui), dat vaak bestaat uit losse cursussen die elkaar opvolgen.

De Kundalini Reiki opleiding is meteen een totaal pakket: helemaal compleet!* Dat betekent dat je na afloop zowel jezelf en anderen (mens en dier) kan behandelen als de opleiding door kan geven. Uiteraard is het wel sterk aanbevolen eerst behandelervaring op te doen voordat je de opleiding doorgeeft. Lees hier nog eens wat Kundalini Reiki is en wat het doet.

 

Hoe mooi zou het zijn als je als mama jezelf en je gezin kan ondersteunen met Reiki? Je kindjes Reiki geven als zij zich even niet fijn voelen, zich zorgen maken, piekeren of een griep(je) te pakken hebben. Met Reiki ondersteun je hun zelfherstellend vermogen.

 

En met Reiki kan je natuurlijk heerlijke momentjes voor jezelf creëren! Een thema dat ook zeker meekomt in de opleiding is het goed zorgen voor jezelf. Zeker als mama weet ik uit ervaring dat dat niet altijd makkelijk is. Met Reiki creëer je meer rust en balans voor jezelf, ook kan je specifieke mentale, fysieke of emotionele klachten van jezelf behandelen of Reiki inzetten op een thema dat op dat moment voor jou speelt. Reiki kent zoveel mogelijkheden. Ga ik je allemaal vertellen als je instapt in de opleiding!

 

Mijn zoontje (toen 5) ontdekte voor het eerst bewust wat Reiki hem bracht op de eerste avond dat we op de camping in Luxemburg stonden. Het was een mooie camping maar nog behoorlijk onrustig in de avond waardoor hij niet kon slapen en nieuwsgierig bleef naar alle geluiden. Ik gaf hem Reiki en hij zei 'mama, hier word ik heerlijk rustig van' en hij viel als een blok in slaap. Sindsdien vraagt hij vaker om Reiki. En misschien als hij iets ouder is ga ik hem zelf ook wel Reiki leren, want ook dat kan als je Kundalini Reiki Master bent. Kinderen kunnen vanaf 8 jaar ingewijd worden.

 

Het voornaamste dat Reiki mij heeft gebracht is het bij mezelf kunnen blijven in allerlei omstandigheden, me makkelijker uitspreken, en veel minder in mijn hoofd zitten en meer verbinding voelen met mijn lijf. Ook bij ons thuis is hierdoor meer rust en balans ontstaan. Ik voel me daar nog elke dag dankbaar voor! Ik heb zoveel patronen die mij niet meer dienden mogen loslaten, heel bevrijdend!

 

De opleiding bestaat uit diverse inwijdingen voor de verschillende Reiki graden. Bij een inwijding moet je je zoiets voorstellen als een Reiki sessie, energie dat naar je toe stroomt. De inwijdingen duren een uur. 

 

Je kan zowel de opleiding 1 op 1 komen doen of in een groep van 2-4 mama's.  Tussen de opleidingsdagen door ben ik bereikbaar indien nodig. Je persoonlijke ontwikkeling krijgt namelijk een spurt tijdens de opleiding. Dan ben ik er voor je als je me nodig hebt.

 

*Je hoeft nog geen kennis of basis in Reiki te hebben. Mocht je toevallig wel een cursus in Usui Reiki hebben gedaan, dan kan je ook prima instappen in deze opleiding.

Kundalini Reiki opleiding 1 op 1

Heb je interesse om de opleiding 1 op 1 te volgen? Dit past bij je als je naast het willen leren van Reiki ook een sprong wilt maken in je persoonlijke ontwikkeling. Door de opleiding 1 op 1 te volgen heb je daarin mijn volledige aandacht en ondersteuning.

 

De kosten hiervoor zijn 1600,- euro, dit is inclusief:

 • welkomstcadeautje
 • opleidingsmateriaal
 • certificaat tijdens de laatste les
 • koffie/thee/water, lekkers, lunch
 • mijn bereikbaarheid en eventuele ondersteuning tussendoor
 • korting op individuele Reiki sessies mocht je daar tussendoor behoefte aan hebben

Betaling mag in één keer of in twee termijnen.

 

Neem contact met me op als je interesse hebt. Ik stuur je dan ook uitgebreidere informatie toe. Data plannen we in overleg: zes dagdelen met tussenpozen van drie tot vier weken. 

Kundalini Reiki opleiding 2-6 deelnemers

Wil je Reiki leren en heb je daarnaast behoefte aan contact, uitwisseling en verbinding met andere mama's? Dan past de opleiding in groepsvorm bij jou. Ik houd de groep bewust klein zodat ik de individuele ontwikkeling die tijdens de opleiding op gang komt zo goed mogelijk kan ondersteunen. Rondom de Reiki inwijdingen is er ruimte voor het onderling uitwisselen van ervaringen en inzichten, en zijn er mooie werkvormen voor reflectie en het vergroten van bewustzijn.

 

De kosten hiervoor zijn 900,- euro per persoon, dit is inclusief:

 • welkomstcadeautje
 • opleidingsmateriaal
 • certificaat tijdens de laatste les
 • koffie/thee/water, lekkers, soep of salade bij de lunch (zelf neem je een broodje mee)
 • mijn bereikbaarheid en eventuele ondersteuning tussendoor
 • korting op individuele Reiki sessies mocht je daar tussendoor behoefte aan hebben

Betaling mag in één of twee termijnen.

De volgende groep start in februari 2023. Neem contact met me op als je interesse hebt. Ik stuur je dan ook een uitgebreider overzicht toe van de opleiding.