Kinderen - lekker in hun vel

Baby's en kinderen hebben ook veel baat bij mijn healingen. Nog meer dan volwassenen staan zij open voor de energieën om hen heen en reageren zij op de energie van de ouders. Ook geboren worden is een grote overgang en de eerste tijd van je kindje zit vol met nieuwe indrukken.

 

Wanneer past mijn behandeling bij jullie: in het algemeen als je het idee hebt dat je kind(je) niet lekker in zijn/haar vel zit. Mogelijk herken je je in een van de volgende dingen:

  • Je kind voelt zich vaak verdrietig, of (extreem) boos en gefrustreerd.
  • Je kind is onrustig of slaapt moeilijk.
  • De geboorte was pittig voor zowel jouzelf en/of je kindje.
  • Je ziet dat je kind worstelt met zijn of haar zelfvertrouwen.
  • Je kind komt niet goed mee op school.
  • Je kind heeft moeite om zich te uiten of om emoties te laten zien.
  • Het gedrag van je kind raakt je, ook al wil je dit niet. 

 

Voor baby's en kinderen zijn de sessies op afstand zodat het kind gewoon in zijn/haar eigen omgeving kan blijven. De sessie bestaat uit een telefonische intake vooraf met één van de ouders/verzorgers. Op een afgesproken moment stem ik mij af op het kind en kijk waar in het in zijn/haar energie niet doorstroomt (de healing duurt 30 minuten). We helen wat er op dat moment geheeld wil worden. Indien nodig pas ik hierbij ook heling van trauma's uit de zwangerschap en geboorte toe. Achteraf koppel ik aan jou als ouder/verzorger per e-mail terug wat ik ben tegengekomen en waar ik op heb behandeld.

 

Het inzetten van mijn healingen kan best spannend zijn voor jou als ouder. Net als elke ouder doe je je best om er zo goed mogelijk voor je kind te zijn en te zorgen. Soms is het gewoon heel fijn om hier een tijdje ondersteuning bij te ontvangen. Mocht er uit de healingen inzichten komen die betrekking hebben op jou als ouder dan koppel ik die zorgvuldig en respectvol aan je terug. In algemene zin willen kinderen ook graag zien dat hun papa en hun mama zich fijn voelen. Soms kan het een uitnodiging zijn om voor jezelf ook met iets aan de slag te gaan. 

 

Voor baby's en kinderen werk ik met losse healing sessies. Vaak zijn drie tot zes sessies voldoende. Uiteraard gaat dit in overleg met jou als ouder.

 

Boek hieronder een sessie voor je kind.