Kinderen - lekker in hun vel

Baby's en kinderen hebben ook veel baat bij mijn healingen. Nog meer dan volwassenen staan zij open voor de energieën om hen heen en reageren zij op de energie van de ouders. Ook geboren worden is een grote overgang en de eerste tijd van je kindje zit vol met nieuwe indrukken.

Wanneer past mijn behandeling bij jullie: in het algemeen als je het idee hebt dat je kind(je) niet lekker in zijn/haar vel zit. Mogelijk herken je je in een van de volgende dingen:

  • Je baby slaapt slecht, heeft veel last van krampjes, reflux, drinkt slecht, groeit niet goed of huilt veel.
  • De geboorte was pittig voor je kindje en/of de moeder.
  • Je kind is onrustig, slaapt moeilijk, heeft problemen met zindelijkheid.
  • Je kind voelt zich vaak verdrietig, of (extreem) boos en gefrustreerd.
  • Je ziet dat je kind worstelt met zijn of haar zelfvertrouwen.
  • Je kind komt niet goed mee op school of heeft moeite aansluiting te vinden.
  • Je kind heeft moeite om zich te uiten of om emoties te laten zien.
  • Het gedrag van je kind raakt je, ook al wil je dit niet. 

 

Voor baby's en kinderen tot 12 jaar zijn de sessies op afstand zodat het kind gewoon in zijn/haar eigen omgeving kan blijven. De sessie bestaat uit een telefonische intake vooraf met één van de ouders/verzorgers. Op een afgesproken moment stem ik mij af op het kind en kijk waar in het in zijn/haar energie niet doorstroomt (de healing duurt 30 minuten). We helen wat er op dat moment geheeld wil worden. Achteraf koppel ik aan de ouder/verzorger per e-mail terug wat ik ben tegengekomen en waar ik op heb behandeld.

 

Het inzetten van mijn healingen kan best spannend zijn voor jou als ouder. Net als elke ouder doe je je best om er zo goed mogelijk voor je kind te zijn en te zorgen. Soms is het gewoon heel fijn om hier een tijdje ondersteuning bij te ontvangen. 

Voor baby's en kinderen werk ik met losse sessies. Vaak zijn vier tot zes sessies voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. Doorgaans beslissen we per keer of we nog een volgende plannen of niet. De intuïtie van de ouder is hierin leidend. 

Boek hieronder een sessie voor je kind. Ik neem binnen 1 á 2 werkdagen contact met je op. Het is ook mogelijke en NEI consult te boeken voor je kind. Dat doe je hier.