Reiki tijdens je zwangerschap

Ook ondersteun ik zwangeren met Reiki en coaching. Dit kan door middel van een losse sessie zowel op afstand als fysiek bij mij in de praktijk of met een kort traject. 

 

Zwanger en een losse sessie

Wanneer boek je een losse sessie?

Als je behoefte hebt aan een eenmalig moment van ontspanning, een moment voor jezelf om stil te staan bij de zwangerschap. Laat je door mij meenemen in de ontspanning die Reiki kan bieden. Aan het einde van de sessie leg ik een mooie 'baby card' voor je om te kijken welke boodschap jouw kindje voor jou heeft. Reiki is veilig voor jou en je baby tijdens de zwangerschap. Behandelingen vinden plaats vanaf 16 weken zwangerschap. Zie voor meer informatie 'Reiki sessies'.

 

Zwanger en een traject

Wanneer past het traject 'Zwanger' bij jou? 

Dit traject is voor jou als je iets van het onderstaande herkent of wenst tijdens je zwangerschap: 

 

  • Je wilt de vrouwelijke energie in jou meer laten stromen. Zwangerschap vraagt van je om te vertragen en te verstillen. Je activiteiten meer op jouw tempo te doen. Dit is nog al eens in strijd met wat je omgeving van je vraagt.  
  • Je wilt meer contact ervaren met jouw kindje. Wat komt hij/zij jou brengen. Ook wil je het contact met jouw intuïtie versterken zodat je haar ook goed weet te horen ten tijde van de geboorte. 
  • Je merkt dat de zwangerschap veel van je vraagt. Lichamelijk en/of mentaal. Je wilt hier ruimte aan geven én ruimte maken voor de kansen op persoonlijke groei die zwangerschap biedt.

 

We gaan twee á drie maanden met elkaar aan de slag. Een combinatie van Reiki en coaching. We maken ruimte voor de zwangerschap en het kindje, in jouw leven. De vrouwelijke energie in jou mag meer een meer stromen, jij gaat je hierdoor makkelijker verbinden met jouw intuïtie en weet je beter af te stemmen op wat jouw lichaam van je nodig heeft. Je gaat meer en meer doen wat goed is voor jou. Ook maken we ruimte voor boodschappen die jouw kindje voor jou heeft, inzichten die in de Reiki sessie ontstaan of inzichten die we via het trekken van een 'baby card' verkrijgen.

 

Het traject bestaat uit:

  • Intake (meestal gecombineerd met de eerste sessie).
  • Reiki en coachingsessies (gecombineerd) gedurende twee á drie maanden, eens in de twee of drie weken (4 sessies in totaal, duur 1 uur). Omdat we niet sneller gaan dan snel en goed afgaan op welke timing voor jou en je kindje goed voelt, plannen we soms meer of minder tijd tussen de sessies.
  • Bereikbaarheid tussendoor via e-mail of whatsapp zodat daar waar jij tegenaan loopt of wilt delen niet hoeft te wachten tot de volgende sessie.
  • Sessies kunnen bij mij in de praktijk, op afstand met eventuele ondersteuning van Zoom of een combinatie daarvan.

 

Kosten: 390 euro.