Traject 'hervinden van jezelf'

Voor wie is dit traject bedoeld?

Voor mama's die zichzelf willen hervinden. Dit traject is voor jou als je iets van het onderstaande herkent of wenst: 

 

 • Je wilt ondersteuning bij de verandering die moederschap met zich meebrengt.
 • Je wilt weer gaan luisteren naar jezelf, weer in contact komen met jouw intuïtie, jouw innerlijk weten. Je wilt weer doen wat goed is voor jou.
 • Je wilt echt gaan ervaren dat een 'happy mama' een 'happy family' betekent.
 • Sinds je moeder bent, ben je vooral veel aan het zorgen en regelen voor je gezin. Je wilt je weer jij voelen en dingen doen waar jij blij van wordt.
 • Je wordt regelmatig geraakt door het gedrag van jouw kind of partner. Je voelt je verdrietig, alleen, of boos, ongeduldig. Je wilt werken met de spiegels die deze ervaringen je brengen.
 • Je ervaart het moederschap als lastig of zwaar en wilt daar verandering in aanbrengen door met jezelf aan de slag te gaan. Het mag allemaal wel wat lichter voelen en gemakkelijker gaan.

 

Het traject

Een traject van drie maanden, een combinatie van Reiki en mijn begeleiding. We gaan aan de slag met jouw wensen en helen stukken in jou die jij tot nu toe in de schaduw had gezet. Je gaat je ontdoen van patronen die niet meer voor jou werken. Het moederschap brengt vaak met zich mee dat je uitgenodigd wordt je van deze patronen te ontdoen. De ultieme uitnodiging om jouw authentieke zelf te laten zien. Zonder hulp kan dit behoorlijk ingewikkeld zijn. Deze patronen heb je vaak van anderen, meestal je ouders, onbewust overgenomen. Ook kan je inprentingen met je meedragen die al zijn ontstaan bij je moeder in de buik of van je jongste jaren, en die je nu in de weg zitten. Blokkades die aanwezig zijn in je onderbewustzijn en waar je met de meeste vormen van therapie niet bij kan.

 

We gaan lagen afpellen die jij nu niet meer nodig hebt, we helen de blokkades die jou op dit moment in de weg zitten. Je zult steeds dichter bij jouw kern komen. Je ervaart betere afstemming op jouw gevoel, jouw intuïtie en krijgt daardoor weer meer regie over jouw leven. En dat ga je merken in dat je het weer fijner vindt om met jezelf te zijn, beter weet wat je wilt, wat goed is voor jou en daar makkelijker actie aan kunt koppelen. Ook werkt dit door in je gezin. Op naar meer rust en balans voor jou en jullie!

 

Het traject bestaat uit:

 • Intake (meestal gecombineerd met de eerste sessie).
 • Reiki en coachingsessies (gecombineerd) gedurende drie maanden, eens in de twee weken (6 sessies in totaal, duur 1 uur).
 • Bereikbaarheid tussendoor via e-mail of whatsapp zodat daar waar jij tegenaan loopt of wilt delen niet hoeft te wachten tot de volgende sessie. Dit versterkt jouw persoonlijke ontwikkeling en het vertrouwen in het proces.
 • Iedere sessie zal uniek zijn omdat ik me afstem op jouw energie en ontstaat wat nodig is. De opties die we daarvoor in kunnen zetten zijn naast 'algemene' Reiki ook: geboortetrauma Reiki, een energetische familie opstelling, de opdracht om een Vision board te maken ter afsluiting van het traject.
 • Sessies kunnen bij mij in de praktijk, op afstand met eventuele ondersteuning van Zoom of een combinatie daarvan.

 

Dit traject is ook in te zetten indien je ruimte wilt maken voor de komst van nog een kindje. Je merkt dat je ergens nog wel een kindje wenst, maar merkt ook dat je lijf of je hoofd daar nog niet helemaal klaar voor is. Je hebt eerst nog iets te doen. In het traject gaan we aan de slag met het helen van jouw ervaringen met de eerdere zwangerschap en geboorte en hoe jij de overgang naar het moederschap ervaart. Je gaat je ontdoen van beladen stukken. Je gaat betere afstemming ervaren met jouw gevoel, jouw intuïtie en je krijgt weer meer vertrouwen in jezelf en in jouw lijf.

 

Kosten: 650 euro.