Healing & Coaching

Kenningsmakingssessie

Je bent welkom om een healing & coaching sessie uit te proberen. Je boekt daarvoor een kenningsmakingssessie. Dit kan zowel bij mij in de praktijk of als sessie op afstand.

 

De vruchten van mijn ondersteuning pluk je het beste als je voor langere tijd met jezelf aan de slag gaat. Mijn advies is daarom om na een kenningsmakingssessie één van de trajecten in te stappen. Je committeert je dan aan jezelf om echt met jezelf aan de slag te gaan. Loslaten wat niet meer nodig is! 

 

Indien je na een kennismakingssessie één van de trajecten instapt krijg je een fijne korting van 100 euro.

 

Bij mij in de praktijk

Na een korte kennismaking waarin jij vertelt over je 'klachten' of het thema waar je mee bezig bent, neem je plaats op de behandeltafel (met kleren aan). Comfortabel met een kussentje onder je hoofd en een dekentje over je heen. De healing geef ik via mijn handen door middel van aanraking. Hierbij neem ik de 7 belangrijkste energiepunten (chakra's) als basis.

Indien aanraking niet prettig voor je is dan houd ik mijn handen op een gepaste afstand. Ik stem af op jouw energie en op wat er nu voor jou nodig is. De healing duurt ongeveer 30 minuten. Het enige dat jij hoeft te doen is lekker liggen, je er aan over te geven en zo heerlijk te ontspannen. Nadien praten we na en deel ik de inzichten die tijdens de healing mochten ontstaan.

Mijn healingen werken op basis van Kundalini Reiki, lees hier meer over de werking.

Op afstand

Bij mij in de praktijk of een sessie op afstand maakt voor de werking geen verschil. In beide gevallen kan ik me goed afstemmen op jouw energie. Het voordeel van een sessie op afstand is dat je niet naar de praktijk hoeft te komen. Daarbij is het een mooie uitnodiging om thuis een een moment voor jezelf te creëren. Op het afgesproken tijdstip bel ik je om te horen hoe het met je gaat en wat ik mag meenemen tijdens de healing. De healing zelf duurt 30 minuten, hiervoor stuur ik je een fijn muziekje. Achteraf deel ik via de mail of een spraakbericht wat er tijdens de healing mocht gebeuren. Uiteraard is er ook ruimte voor jou om te delen hoe je het hebt ervaren.

Aanmelden kennismakingssessie

Via het invullen van onderstaand formulier boek jij de kennismakingssessie. Marieke neemt zo snel mogelijk contact met je op.