Opleiding tot Kundalini Reiki Master

Je kan bij mij ook zelf leren behandelen met Kundalini Reiki. Ik bied de opleiding tot Kundalini Reiki Master aan. Na het volgen van de opleiding kan je Kundalini Reiki -de helende levensenergie- doorgeven: aan anderen, maar zeker net zo belangrijk of belangrijker nog: aan jezelf! Op naar heerlijk ontspannen momentjes voor jezelf!

Ik bied de opleiding zowel in groepsvorm als individueel aan.

Wanneer past de opleiding bij je?

Hieronder diverse redenen waarom je de opleiding zou willen volgen. Vanwege de brede toepassingen van de Kundalini Reiki kunnen ook andere redenen jouw motivatie zijn. Het staat je altijd vrij om even met me te sparren hierover, ik denk graag met je mee of het op dit moment bij je past (geheel vrijblijvend). 

 • Je bent al een tijd nieuwsgierig naar Reiki en voelt je er nu echt toe aangetrokken.
 • Je wilt energetisch leren werken.
 • Je bent op zoek naar ‘iets’ dat je kan helpen beter in je vel te zitten of met de uitdagingen van het leven om te gaan.
 • Je hebt zin om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken, jij bent er klaar voor om los te laten en jezelf opnieuw uit te vinden.
 • Je verlangt naar meer energie en balans in je leven.
 • Je wilt Reiki leren om je gezin te kunnen ondersteunen.
 • Je voelt dat Reiki voor jou de weg is om anderen te gaan helpen.
 • Je wilt weer meer verbinding ervaren met jouw zielsenergie en bent op zoek naar richting op jouw levenspad.

Kundalini Reiki

Nog even in het heel kort wat Kundalini Reiki is: Reiki is een natuurlijke geneeswijze waarbij de universele levensenergie (Rei-Ki) wordt doorgegeven door de handen. Reiki kan je zowel aan jezelf geven en aan anderen. Reiki brengt blokkades in je energie in beweging. Deze blokkades komen voort uit gebeurtenissen en bijbehorende emoties die niet zijn verwerkt. Hier ben je je vaak niet eens zo bewust van. Op deze manier ondersteunt Reiki het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest. Reiki brengt daardoor balans op allerlei vlakken: fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel. 

Daarbij wordt tijdens de Reiki opleiding ook jouw Kundalini energie wakker. Deze energie ligt opgeslagen bij de ruggegraat. Dit versterkt de kracht van de Reiki waardoor je hele krachtige behandelingen leert geven. Ook versterkt het je spirituele groei.

Een uitgebreide uitleg en meer over de Kundalini energie lees je hier.

De opleiding als boost voor jouw persoonlijke ontwikkeling

In de opleiding leer je natuurlijk over de Kundalini Reiki, je leert het toepassen waarbij diverse toepassingsmogelijkheden en diverse vormen van Reiki aan bod komen. Daarnaast brengt de opleiding jou veel in je persoonlijke ontwikkeling. Ook de opleiding brengt je -net als mijn trajecten- dichter bij jezelf.

Vanaf opleidingsdag 1 kan je al Reiki geven. Gaandeweg de opleiding wordt deze stroom van helende levensenergie door jou heen steeds krachtiger. Iedere inwijding schonen jouw chakra's en daarmee jouw kanaal voor de Reiki energie verder op. In de praktijk betekent dit dat jij je ontdoet van blokkades in jouw energie, van patronen of overtuigingen die je niet meer nodig hebt. Ook dit draagt er aan bij dat jij steeds meer jouw authentieke zelf wordt en laat zien.

Vanaf dag één van de opleiding ga je aan de slag met dagelijks korte momentjes van Reiki geven aan jezelf. Pas in de tweede helft ga je ook aan de slag met Reiki geven aan anderen. Maar eerst jezelf! Want geven aan anderen dat doen we meestal al genoeg.

In de opleiding besteden we ook aandacht aan het toelaten van je emoties. Emoties zijn 'slechts' een stroom van energie. En wat wil energie? Bewegen! Hoe meer je dit begrijpt en oefent hoe groter jouw vaardigheden worden in het helen van jezelf. Je gaat ook leren hoe je omgeving een spiegel kan zijn voor jezelf en hoe je dit kan benutten om jezelf te helen.

De opleiding

De opleiding bestaat uit zes dagen verspreid over vijf maanden. Iedere lesdag bestaat uit uitleg, het ontvangen van een inwijding (te omschrijven als een hele krachtige Reiki sessie), oefenen en uit onderling ervaringen uitwisselen. De begeleiding stem ik af op dat wat de groep die dag nodig heeft.

Je hoeft nog geen kennis of basis in Reiki te hebben, de opleiding is toegankelijk voor iedereen. Mocht je toevallig wel een cursus in Usui Reiki hebben gedaan, dan kan je ook prima instappen in deze opleiding. 

Ik wens heel veel mooie vrouwen op te mogen leiden in de Kundalini Reiki en te leren zichzelf steeds meer op één te zetten. Dus voel jij duidelijk of eerst slechts als fluistering dat de opleiding bij je past dan ben je van harte welkom!

Lees hieronder over de beide vormen waarin ik de opleiding aanbied. Via het contactformulier onderaan kan je de uitgebreide brochure opvragen die ik voor je heb klaarliggen of je alvast aanmelden.

Als je vragen hebt of wilt overleggen of de opleiding op dit moment bij je past dan hoor ik ook graag van je! Ik denk graag mee.

Kundalini Reiki opleiding groep 3-6 deelnemers

Reiki leren in groepsvorm betekent dat er ruimte is om uit te wisselen en van elkaar te leren. Ook gaan we vanaf dag vier oefenen met het geven van Reiki aan elkaar.

De kosten hiervoor zijn 1250,- euro (incl. BTW) per persoon, dit is inclusief:

 • welkomstcadeautje, waaronder een fijne spray met 'Agua sacral'
 • opleidingsmateriaal
 • 3 inwijdingen (dag 1-3) en 3 booster-inwijdingen (dag 4-6)
 • koffie/thee, drinken en versnaperingen gedurende de dag (lunch neem je zelf mee)
 • mijn bereikbaarheid en ondersteuning tussendoor via e-mail of whatsapp
 • korting op individuele healing & coaching sessies mocht je daar tussendoor behoefte aan hebben (indien van toepassing: voor een behandeling voor je kind hanteer ik ook een korting tijdens de duur van de opleiding) 
 • certificaat 'Kundalini Reiki Master' tijdens de laatste les

Betaling in twee én drie termijnen is mogelijk

 

Data volgende groep (tijd is telkens 10.30-15.30u):

 • Za 11 mei
 • Za 1 juni
 • Za 22 juni
 • Za 13 juli
 • Za 24 augustus
 • Za 14 september

Locatie: Studio Rivierenhof, Rivierenhof 12, Groningen.

Mocht je een van deze data bij voorbaat niet kunnen, laat het dan even weten dan kijken we naar een alternatief voor deze dag (bijvoorbeeld een 1-op-1 moment om toch de inwijding van die dag te ontvangen).

De groep daarna start in 2025.

Kundalini Reiki opleiding 1-op-1

Heb je interesse om de opleiding 1 op 1 te volgen? Dit past bij je als je naast het willen leren van Reiki ook mijn volledige aandacht en ondersteuning wil in jouw proces. Of als je geen behoefte hebt aan een groep. 

Data plannen we helemaal op maat: zes dagdelen (3 uur per keer, overdag) met tussenpozen van drie á vier weken. 

 

 De kosten hiervoor zijn 2100,- euro (incl. BTW), dit is inclusief:

 • welkomstcadeautje, waaronder een fijne spray met 'Agua sacral'
 • opleidingsmateriaal
 • 3 inwijdingen (dag 1-3) en 3 booster-inwijdingen (dag 4-6)
 • koffie/thee, drinken en versnaperingen
 • mijn bereikbaarheid en ondersteuning tussendoor via e-mail of whatsapp
 • korting op individuele healing & coaching sessies mocht je daar tussendoor behoefte aan hebben (indien van toepassing: voor een behandeling voor je kind hanteer ik ook een korting tijdens de duur van de opleiding) 
 • certificaat 'Kundalini Reiki Master' tijdens de laatste les

 

Locatie: in de praktijk in Valthe, of online met ondersteuning van Zoom, of een combinatie van beide. Eventueel kan het ook in Groningen (alleen op donderdag). 

Betaling in twee én drie termijnen is mogelijk.

Informatie opvragen of aanmelden

Via dit formulier kan je de brochure opvragen en/of je aanmelden voor de opleiding in groepsvorm of 1-op-1. Binnen 1 of 2 werkdagen stuur ik je de brochure toe of neem ik contact met je op indien je je hebt aangemeld.