Reiki groepshealing

Eens in de zes weken geef ik een groepshealing: een Reiki sessie voor meerdere deelnemers tegelijk. Reiki op afstand dus. Ik kies intuïtief een thema, dat waarvan ik voel dat dit nu nodig is. De healing staat vaak in het teken van dichter bij jezelf komen, bij je innerlijk weten en het laten stromen van de liefde voor jezelf.

Tijdens de healing ben je gewoon thuis, in bed, in bad of op een plek waar jij kan ontspannen. Je zorgt dat je die tijd ongestoord voor jezelf hebt. Soms een uitdaging op zich!

De healing duurt 45 minuten. Vooraf ontvang je per e-mail instructie over hoe het in z'n werk gaat en wat er van je wordt verwacht. We ontmoeten elkaar alleen energetisch, dus niet online. De ervaring leert dat de sessie zich dan nog verder kan verdiepen en jij wordt uitgenodigd om écht zelf dit moment voor jou te creëren. Via de inspiratiemail blijf je op de hoogte van de groepshealing. Nog niet aangemeld? Doe dat alsnog via de pop-up of mail op info@mariekenanninga.nl

Ervaringen

"De Reiki groepssessie van Marieke heb ik als heel fijn en prettig ervaren. Marieke geeft vooraf duidelijke en uitgebreide informatie en deelde een mooie playlist die precies even lang duurde als de sessie. Ik heb een fijne, rustige plek voor mezelf gecreërd en ben er helemaal open in gegaan. Ik merkte dat ik goed in het moment kon zijn, was ontspannen en er kwam bij mij heel duidelijk één thema naar boven. Doordat je in stilte bent en toch ook duidelijk aanvoelt dat je niet alleen bent, was het in mijn hoofd en lijf veel ruimte om mijn gedachten en gevoelens rustig te onderzoeken. De dagen na de sessie was ik vrolijk en had veel energie. Het is op z'n minst een heerlijk moment voor jezelf en dat kan ik iedereen aanraden."

 

"Ik kon me helemaal overgeven aan de groepshealing en er kwam van alles voorbij. Verbinding met mezelf, in liefde zijn, maar ook laten zijn dat wat er is. En de kaartjes die je trok waren ook raak. Toch ook weer mooi hoe dat werkt. Dankjewel! Je sessies zijn echt zo'n meerwaarde en nu in deze tijd helemaal. Ik gun het iedereen. Het brengt me iedere keer zoveel"