Consult Biotensor

Met behulp van de biotensor kunnen we ook je energie testen. Net als Kundalini Reiki heeft dit diverse toepassingen. Lees hieronder verder en misschien zit er iets voor je bij.

Hoe werkt de biotensor?

De biotensor is een instrument om verstoringen in je energie te meten: het pikt verstoringen op vanuit je onderbewuste. De biotensor maakt JA en NEE bewegingen. Als je iets zegt dat klopt stroomt namelijk jouw energie -de JA beweging-, als je iets zegt dat volgens je onderbewuste niet klopt dan stagneert je energie -de NEE beweging.

 

Op deze manier kan je allerlei lichamelijke, emotionele en mentale klachten behandelen door onderliggende vastgezette emoties los te laten. Lees hieronder verder over de verschillende toepassingen. De bijbehorende tarieven vind je hier.

Sessie Neuro Emotionele Integratie (NEI)- in de praktijk of online/telefonisch

  En dan is er nog het NEI consult. NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Ook hierin werken we met de biotensor.

   

  Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een NEI sessie. Hierbij een greep uit de mogelijkheden, misschien herken je jezelf (of je kind) ergens in:

  • je hebt een (regelmatig terugkerende) lichamelijke klacht
  • je hebt een chronische ziekte
  • je slaapt slecht
  • je hebt psychische/emotionele/mentale of sociale klachten
  • je zit veel in je hoofd of maakt je veel zorgen
  • je hebt moeite met focus en concentratie
  • je hebt last van angsten of er zit je één specifieke angst erg in de weg
  • je zit niet lekker in je vel
  • je ervaart weinig zelfvertrouwen
  • je voelt je depressief of vaak neerslachtig
  • er speelt iets tussen jou en je partner/kind of ander persoon in je omgeving waar je veel lastig hebt of er is een thema dat vaak terugkeert
  • je hebt situaties in je leven ervaren (vroeger of meer recent) waar je nu nog veel last van hebt
  • je voelt je vaak verdrietig, boos of gefrustreerd

   

  Emotionele ervaringen zijn onderliggend aan deze 'klachten'. Deze ervaringen liggen opgeslagen in het energetisch geheugen dat ons lichaam en denken beïnvloedt. Elke keer als er nu iets gebeurt in je leven dat een 'trigger' is, wordt deze oude emotie 'aangetrild'. Die emotie komt mee en dit maakt de emotie groter dan het zou moeten zijn.

   

  We nemen jouw 'klacht' of thema als ingang voor het testen en behandelen met de biotensor. We brengen oude emotionele blokkades aan het licht zonder dat jij daar diep in hoeft te duiken of deze opnieuw hoeft te beleven. Onverwerkte emoties blijven wachten tot ze verwerkt mogen worden. Dus dat gaan we doen!

   

  Om je een voorbeeld te geven komen we bijvoorbeeld uit op een gebeurtenis van toen je 6 jaar was. Misschien had je daarbij niet eens door dat je er veel emotie bij hebt gevoeld. Het kan ook zijn dat we iets oppikken uit de generaties voor jou en de geblokkeerde emotie niet eens van jou is maar je wel beperkt.

  Het resultaat van het ontkoppelen is dat je verlichting van je klachten gaat ervaren en meer ruimte, rust en ontspanning. En net als met mijn healingen en andere vormen van persoonlijke ontwikkeling: dit gaat ook laag voor laag en zo snel als jouw energie aangeeft.

   

  Via onderstaand formulier kan je een NEI sessie boeken. De sessies zijn in de praktijk in Valthe, Groningen of op afstand. Heb je vragen of wil je je situatie aan me voorleggen dan kan dat ook via onderstaand formulier.

  Deze sessie kan uiteraard ook voor baby's en kinderen.

  Medicatie ontstoren - alleen op afstand

  We hebben allemaal wel medicijnen gehad, sommigen weinig anderen veel. Deze medicijnen hebben we nu of toen nodig gehad. In medicijnen zitten naast de werkzame stoffen ook allerlei hulpstoffen. Het kan zijn dat je onbewust allerlei bijwerkingen hebt omdat je lichaam de medicatie niet goed kan 'verteren'. Het doet dan wel wat het moet doen, maar je lichaam kan het niet goed kwijt en slaat het bijvoorbeeld op. Het kan ook allerlei bijwerkingen geven als spanning in je lijf of een moe en duf gevoel. Daar kunnen we wat aan doen!

   

  Ik ga je medicatie ontstoren. Jij stuurt mij een lijst van alle medicatie die jij in je leven hebt gehad, zo concreet mogelijk maar als je het niet precies meer weet dan noteer je het in algemene zin. Op afstand test ik of het voor jou nodig is om deze te ontstoren. Als jouw onderbewustzijn aangeeft dat dit nodig is dan ontstoor ik het vervolgens met de biotensor. Per e-mail koppel ik je terug welke medicatie ontstoort mocht worden en welke medicatie het meeste verstoring gaf. 

   

  Wat merk je hiervan? Het effect kan heel subtiel zijn of heel duidelijk aanwezig: na een aantal dagen waarin je de afvalstoffen afvoert (VEEL water drinken) kan je je lichter gaan voelen, fijner, of je slaapt bijvoorbeeld beter of voelt je minder moe en helderder. Het effect verschilt per persoon.

  Wil je een sessie medicatie ontstoren, vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in. Deze sessie kan uiteraard ook voor baby's en kinderen. Denk daarbij ook aan het ontstoren van medicatie dat zij hebben gehad tijdens de bevalling. 

  Voedingsintoleranties opsporen - online of telefonisch consult

  Je kunt ook een consult voedingsintoleranties bij me boeken. Op basis van jouw energie/onderbewuste test ik je intoleranties en ook eventuele vitaminen en mineralen tekorten neem ik mee. Vooraf wil ik van je weten of je klachten hebt waarvan je denkt dat dit met intoleranties te maken heeft en of je supplementen gebruikt en zo ja welke en welke dosering. 

  Het consult is online met behulp van zoom of telefonisch. Ik koppel aan je terug wat ik heb gevonden. We bespreken hoe dit voor je is en of je dit intuïtief ook al aanvoelde. Tijdens het consult gaan we ook je intoleranties ontstoren. Dat betekent dat we je lichaam helpen alles van dit voedingsmiddel dat je tot nu toe in je leven hebt gehad af te voeren.

  Betreft eventuele vitaminen en mineralen tekorten krijg je ook gericht advies mee: of je dit vooral uit je voeding mag gaan opnemen of uit een supplement (en welke dosering). Ook verbeteren we de opname vanuit de voeding. Indien gewenst test ik ook of je huidige supplementen nodig zijn voor je. Na het consult krijg je op de mail de uitslag van de test en mijn advies.

  Ervaring ontstoren medicatie

  'Ik voelde me na het ontstoren eerst wat moe en had veel dorst. Ik drink gelukkig altijd al veel water maar heb het nu extra gedronken. Nu een week later voel ik mij echt rustiger, ik voel het in mijn hele lijf. In z'n algemeenheid voel ik me net weer wat lichter'

  Ervaring NEI

  'Het was best apart. Hoewel ik het idee had dat er iets losgelaten 'moest' zijn, was ik de dag na de sessie juist enorm aan het twijfelen en voelde ik me onzeker.

  De afgelopen dagen is dat echt weggetrokken. Ik heb nu het idee dat ik juist minder aan mezelf en de aanstaande bevalling twijfel dan voor de sessie.

  Een positieve wending dus.

  Ik ervaar ook veel meer rust.'

  Ervaring Voedingsintoleranties

  'Het consult heeft me heel veel nieuwe energie gegeven om het aan te pakken. Ik heb nu heel gerichte adviezen en dat geeft houvast.'

  Paar dagen later:

  'Beetje onwennig nog, maar de buikpijn is grotendeels weg! Ik kan wel wennen aan anders eten omdat ik geen zin meer heb in die buikpijn. Omdat het zo concreet is nu, is het makkelijk aan te passen. Hiervoor deed ik veel lactosevrij maar de klachten bleven dus ben ik maar blijven eten zoals ik deed. Nu heeft het resultaat. Ook op de weegschaal, het is in gang gezet nu.' 

  Boeken