Op donderdagavond 17 maart 20.30-21.15 uur organiseer ik een groepshealing met het thema 'Ik hou van mij'.

Lief zijn voor jezelf is vaak een hele uitdaging. Laat staan dat we volmondig durven zeggen 'Ik hou van mij'. Toch is dat wel waar het om gaat, steeds weer oefenen in het onvoorwaardelijk van jezelf houden.

 

Oké zijn met jezelf zoals je bent. Niet meer, niet minder, precies JIJ. Een hele uitdaging want collectief hebben we zó geleerd om ons met andere bezig te houden. Gewaardeerd en leuk gevonden te worden. Wat vaak resulteert in een eindeloze zoektocht naar erkenning.

 

We mogen af van het idee van goed zorgen voor jezelf, lief zijn voor jezelf egoïstisch is. Dat is het absoluut niet. Het begint bij jou, ook de mensen om je heen hebben daar baat bij. Echt, trust me! 

 

In deze Reiki sessie gaan we ons onderdompelen in een heerlijk zacht bad van liefde voor jezelf. Zodat wat er nu nog energetisch in de weg zit om dit te voelen en om je daar naar te gedragen afgevoerd mag worden. Ik heb er zin in en hoop dat je erbij bent!

 

Na aanmelding ontvang je een instructie per e-mail (die verstuurt Marieke handmatig dus het kan even duren). De instructie is inclusief een aantal reflectievragen om inzichten die mogelijk tijdens de sessie ontstaan vast te houden en mee te nemen de komende maanden in.


Ondanks de term ‘groep’, heb jij niets van doen met de andere deelnemers, groep betekent hier dat ik een Reiki sessie op afstand houd voor meerdere deelnemers tegelijk. Wij zien elkaar ook niet online maar treffen elkaar energetisch. Zo kan de sessie zich nog meer verdiepen.


Mocht je op dat moment niet kunnen, geen probleem. Ik maak ook een audio opname zodat je later de sessie terug kan luisteren en later de Reiki energie kan ontvangen. Want dat is het mooie energie kent geen plek of tijd.

Na afloop van de healing deel ik per e-mail de inzichten die ik mocht ontvangen. Deze inzichten kunnen je helpen om dat wat je hebt gevoeld, ervaren of 'gezien' te duiden. De ervaring leert dat dit de healing erg versterkt.